Als personal trainer maar ook voedingsdeskundige werk ik met producten van Forever living  en voedingssupplementen van Bonusan (https://www.bonusan.com)

Ik heb diverse producten persoonlijk geprobeerd. Hierna volgden tientallen klanten met goede resultaten. 

Het meest geadviseerd als start is het C9 pakket van Forever living.  Het 9 daagse product wat gebruik maakt van eiwit shake en Aleo Vera en helpt om je darmen te vernieuwen, alle ontstekingen (en geloof mij die zijn er altijd en dat is niet vreemd met ons huidige voeding en gifstoffen waar wij dadelijk aan worden blootgesteld. de darmen moeten de goede voedingstoffen kunnen opnemen en daarom beginnen we daar. De ontstekingen in de darmen hoe klein ook zorgen o.a voor energie verlies. Het is (gelukkig) geen afval dieet maar je valt er wel van af, hoofdzakelijk vetmassa wat je direct merk aan de buikomvang.  De spiermassa blijft bestaan waardoor er minder jojo effect ontstaat. 

 C9  zorgt ervoor dat je meer energie overhoud,   centimeters buikomvang zal verslinden en je eten beter zal smaken en belangrijke voedingstoffen kan opnemen uit je voeding. Mijn advies bij het starten met trainingen is deze 9 dagen te combineren voor het meeste resultaat. 

 

Verder kijken we naar jouw voeding. De voeding gaan wij samen in kleine stappen veranderen naar de meest gezonde variant. Je gaat lekkerder en gezonder eten en zeker niet op crash dieet. maar daar komt hij weer ik ga je helpen met het maken van gezondheidsbevorderende keuzes.